Busreizen

Busreizen zijn populair. Snel en comfortabel vervoer naar je vakantiebestemming. Omdat je zelf niet hoeft te sjouwen met bagage en je uitgerust aankomt kan de vakantie direct beginnen. Heerlijk genieten van sneeuw in Tirol, Salzburg of Söll, of misschien wel met een groep vrienden een meerdaags bezoek brengen aan steden als München, Praag of Newcastle. We laten de keuze helemaal aan jullie over. Omdat je niet vastzit aan een reisorganisatie zijn jullie helemaal vrij om de vakantie te plannen zoals jullie willen.

Snel en gemakkelijk

Op onze site kun je via het gratis aanvraagformulier al jullie wensen invullen. Gratis en supersnel. Deze aanvraag wordt vervolgens direct verstuurd naar tientallen busbedrijven die gevestigd zijn in heel Nederland. Vervolgens ontvang je van hen de beste offertes direct in je mailbox. Kies degene met de beste deal en laat het vakantiegevoel maar vast beginnen. Zo snel en gemakkelijk was jullie vervoer nog nooit geregeld.

Touringcar of Minibus

Het maakt niet uit of jullie een bus willen huren voor de hele klas of voor een familietrip. Er staan zeer scherpe deals klaar voor allerlei soorten bussen. Vaak ook nog eens met grote kortingen tot wel 40%. Een (luxe) touringcar zijn, of een minibus? Alle bussen worden verhuurd inclusief ervaren chauffeur. Niemand van jullie groep hoeft dus te rijden en zo kan iedereen optimaal genieten van een gezellige reis. De chauffeurs kennen de weg naar alle populaire bestemmingen en brengen je snel en vakkundig tot vlakbij de eindbestemming.

Met de touringcar naar de mooiste kerstmarkten

Heel populair zijn ook de busreizen naar de kerstmarkten. Comfortabel en snel reizen naar bijvoorbeeld de meeste prachtige kerstmarkten in Duitsland België en Nederland. Jullie worden zo dicht mogelijk bij de locatie gebracht en kunnen direct beginnen met genieten van alle kraampjes met de leukste kerstartikelen en je natuurlijk ook te goed doen aan een heerlijk glaasje glühwein. Niemand hoeft immers Bob te zijn. Na zo’n lange dag heerlijk shoppen op de kerstmarkt brengt de chauffeur jullie weer snel en veilig terug. Heerlijk relaxt en nagenietend van een fantastische dag.

Comfortabel vervoer 

Alle bussen zijn zeer comfortabel uitgerust met de nieuwste innovaties. Of het hierbij gaat om een touringcar of een Mini of Midi bus maakt niet uit. Wij zorgen dat iedereen snel en gemakkelijk het beste vervoer regelt. Heerlijke stoelen en optimaal reisgenot. Op sommige bussen is zelfs catering mogelijk en de chauffeur zal zich ten allen tijde een prima gastheer tonen.

Weten jullie al waar de reis heen gaat? Wacht niet langer en vul nu het gratis bus offerte aanvraagformulier in voor de beste deals naar alle bestemmingen!

Kerstshoppen in Duitsland

Kerstshoppen in Duitsland

Duitsland staat bekend om zijn vele grote en prachtige kerstmarkten. Düsseldorf, Dresden, Aken, en Frankfurt zijn zeer populaire bestemmingen voor een geweldige dag kerstshoppen. Elke stad probeert zijn uiterste best te doen om u in optimale...

Party op wielen

Party op wielen

Festivals bezoeken zijn favoriete uitstapjes met een vriendengroep. Paaspop, Mysteryland, Dutch Valley of Tomorrowland zijn slechts een greep uit de vele festivals die jullie kunnen bezoeken. Als jullie een partybus huren kom je onderweg al...

Schoolreizen per touringcar

Schoolreizen per touringcar

Schoolreizen vinden alle kinderen helemaal geweldig. Het hele jaar wordt er reikhalzend naar uit gekeken. Waar gaat de reis dit keer naar toe? Gaan we met de hele klas een dag naar Diergaarde Blijdorp in Rotterdam, de Apenheul in Apeldoorn, Het...

Populaire dagtochten binnen Nederland

Populaire dagtochten binnen Nederland

Nederland heeft heel veel te bieden. Er zijn talloze interessante dagtochten te beleven met familie, vrienden of collega’s. Een dagje Keukenhof is een geweldige belevenis. Het wordt gezien als één van de mooiste dagtochten. Prachtige bloemen zo ver je kunt kijken....