Je komt het steeds vaker tegen, plakfolie. Veel mensen raken er mee bekend omdat ze het tegenkomen op sociale media kanalen. Interieurstilisten maken steeds vaker gebruik van plakfolie om een interieur te restylen. De voor- en na foto’s zie je dan vaak voorbij komen op Pinterest of Instagram. De resultaten zijn vaak prachtig! Misschien heeft het er voor gezorgd dat je ook wilt kijken wat plakfolie voor jouw interieur kan betekenen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Met plakfolie kun je een vensterbank een mooie print geven. Wat dacht je van marmerlook? Marmer is dé trend op dit moment. Je ziet het op steeds meer plekken. Voornamelijk keukens worden voorzien van marmeren onderdelen. Wil je ook een marmeren keuken? Voordat je je hele spaarrekening hiervoor op de kop zet is het misschien goed om te kijken naar de mogelijkheden met plakfolie! Je bent vele malen goedkoper uit en het resultaat is vaak al boven verwachting! Je maakt de mooiste keukens met plakfolie. Dit kun je gemakkelijk zelf doen. Plakfolie is verkrijgbaar in heel veel soorten. Bestel de gewenste print en ga direct zelf aan de slag. Bij Presentsathome.nl vind je veel plakfolies en je bestelt het daar in de gewenste maat waardoor je alleen betaalt voor waar je ook echt gebruik van maakt. Ga vervolgens met minimaal twee mensen te werk om het mooiste resultaat te maken. Op Youtube zijn verschillende video’s te zien waarin wordt voorgedaan hoe het werkt, ideaal!

Naast interieur kun je ook auto’s wrappen met plakfolie. Dit betreft speciale auto wrap plakfolies. Ook dit lijkt moeilijker dan het is. Natuurlijk moet je je hier wel even goed op voorbereiden, maar ook wanneer je hier geen ervaring in heb is het een prima karweitje om zelf te doen. Ook in dit geval zijn er video’s online te vinden waarin wordt voorgedaan hoe dit werkt. Het is goed om hier naar te kijken zodat je precies weet hoe je te werk moet gaan voor een mooi resultaat.